Verlichting, overstappen op led?

Led verlichting

Led verlichting biedt vele voordelen voor particulieren, maar zeer zeker ook voor bedrijven. Naast het lage stroomverbruik gaan ledlampen ook veel langer mee en is er nauwelijks warmteafgifte, dus vele malen veiliger.

Als elektrotechnisch installatiebedrijf brengen we ook verlichtingsinstallaties aan in woningen, winkels, scholen en bedrijfspanden. Elke toepassing heeft zo zijn specifieke eigenschappen.

Zo gaat het in een woning vooral om sfeer , maar in een bedrijfspand of school vooral om het daglicht zo natuurlijk mogelijk na te bootsen. Het is zelfs bewezen dat witter licht (vanaf 4000 kelvin) de productiviteit op scholen, maar ook op de werkvloer kan bevorderen. Bij Donck Elektro luisteren wij heel goed naar de wensen van de klant, of het nu een kleine of een grote klus betreft.

Zo hebben wij een lichtplan gemaakt voor verschillende winkels en kantoren maar bijvoorbeeld ook voor een grote auto demontagehal waar wij 150 dubbele led armaturen hebben gemonteerd.

Ook voor uw tuinverlichting

Ook in de buitenverlichting zijn wij heel actief, of het nu gaat om een lamp in de tuin, bij de voordeur of de wat grotere projecten. Donck Elektro adviseert u graag over de mogelijkheden binnen uw budget.

Led verlichting Donck Elektro
Led verlichting Donck Elektro
Led verlichting Donck Elektro

Kennismaken?

Ja graag!!

Het beste resultaat begint bij een vrijblijvende en fijne kennismaking, goed overleg en een heldere prijsopgave. Wij komen graag langs om je wensen met je door te spreken.
Bel of mail ons gerust.

Onze gegevens

Donck Elektro
techniek

Postadres

Roerdomp 15
3641 TG Mijdrecht

Werkplaats

Communicatieweg 9D
3641 SG Mijdrecht

Telefoonnummer

E-mailadres

Open chat
1
Vraag het ons!
Hoi, hoe kunnen wij jou verder helpen?