Werkwijze

Hoe gaan wij bij Donck Elektro te werk?

Z

1. Oriënterend gesprek

Vanaf het eerste contact staan wij voor helderheid. Wij komen vrijblijvend bij je langs voor een gesprek en advies. Daarbij kijken we naar wat er gedaan moet worden en kunnen we je alvast uitleg geven over de werkzaamheden en de uitvoering.

Vervolgens zullen we ook kijken hoe de planning ervoor staat zodat je weet wat je kan verwachten.

Z

2. Heldere offerte

Binnen 2 dagen ontvang je een offerte van ons. De offerte is gedetailleerd en heeft een duidelijke beschrijving van het aantal uren die nodig zijn en de materialen die we gaan gebruiken.
Ook dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Z

3. Uitvoering op maat

Bij Donck Electro leveren we vakwerk op maat. Dat betekent dat de uitvoering bij elke opdracht wordt aangepast aan de persoonlijke wensen van de klant. Verder zullen we tijdens het proces uitleg geven en is er ruim tijd voor overleg. We werken netjes, professioneel en zijn wij duidelijk in de communicatie.

Z

4. Nazorg en service

Na het uitvoeren van de werkzaamheden sturen we je de factuur per email. Maar ook nadat we de opdracht hebben afgerond, staan we nog steeds voor je klaar. Mocht na
afloop blijken dat er iets anders werkt dan je verwachtte dan krijg je bij ons direct contact met de monteur. Dat is wel zo handig want hij weet precies waar het om gaat. Dat is wat Donck Elektro speciaal maakt.

We hebben een persoonlijke service hoog in het vaandel staan.

Onze klanten zijn tevreden over het werk wat onze vakmensen leveren maar ook over de samenwerking. We komen namelijk gerust een keertje extra langs, zelfs nadat het project is afgerond. We willen gewoon dat je 100% tevreden bent, want daar krijgen wij energie van.

Donck Elektro wordt gewaardeerd met 5 sterren gebaseerd op 122 Google reviews!

Quicho Ten Haaf
Quicho Ten Haaf
16. Februari, 2023.
In mijn zoektocht naar een elektricien in Amsterdam voor een complete elektra renovatie van mijn pand sprong Donck Elektro daar met kop en schouders bovenuit. Hele goede communicatie en het afgeleverde werk is fantastisch. Een absolute aanrader
R Veldkamp
R Veldkamp
14. Februari, 2023.
Martijn heeft bij ons een nieuwe groepenkast geïnstalleerd na een lekkage. ‘s Ochtends gebeld en ‘s middags was hij er al om ons uit de kou te helpen. Een service die je niet vaak meer ziet. Ik ben zeer tevreden over de installatie en kan Donck iedereen aanbevelen!
Carina Post
Carina Post
14. Februari, 2023.
Eindelijk iemand gevonden die normaal kan communiceren en met je meedenkt. Betrof installatie van een extra groep in de groepenkast waarop een stopcontact in de garage moest worden aangesloten tbv een mobiele laadkabel. Martijn is prettig in de omgang, werkt netjes en komt zijn afspraken na. Het voorwerk via mail met foto’s werkt prima. De offerte was helder en werd snel geleverd. Ook de werkzaamheden werden snel gerealiseerd. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.
Zoe Morris
Zoe Morris
1. Februari, 2023.
Martijn heeft bij mij de meterkast aangepast en extra electrapunten geïnstalleerd tbv de voorbereiding van een nieuwe keuken. Communicatie was vanaf het begin snel, goed en vriendelijk. Hij heeft het voor mij zeker mogelijk gemaakt om alle voorbereidingen voor mijn nieuwe keuken te kunnen realiseren door goede adviezen en ook hele goede contacten voor te stellen voor loodgieterwerk en stucwerk. Martijn is snel, heel fijn in de omgang, flexible en leverd zeer goed werk. Ik zou hem aan iedereen aan willen bevelen. Een betere vind je niet!
Henk Boers
Henk Boers
1. Februari, 2023.
Donck Elektra werkt heb ik gemerkt snel, vakkundig en oplossingsgericht. Problemen met de bedrading in huis werden goed opgelost. Kortom een bedrijf wat ik indien nodig zeker opnieuw zal benaderen en ik van harte kan aanbevelen.
cindy Liu
cindy Liu
30. Januari, 2023.
absolutely very happy with company Donck Elektro ! I do have super great experience with Martijn, he is very honest, be more precise with his work, and do what we agreed, I could totally trust him for more work in fuuture. Most important, he is very understandble person with more flexibilities. I do appriciated for his work in my new house.
Robert Cranendonk
Robert Cranendonk
26. Januari, 2023.
Uitstekende, snelle, en vriendelijke service!
Sander van Schie
Sander van Schie
25. Januari, 2023.
Martijn heeft geweldig werk geleverd bij het plaatsen van een laadpaal. Voor het maken van de offerte is hij op locatie langs geweest om de situatie te bekijken. Vervolgens heb ik snel een duidelijke offerte gekregen en hij kon gelukkig ook al op korte termijn de werkzaamheden uitvoeren. Martijn is heel vriendelijk en gaat professioneel te werk en heeft daarbij ook de tijd genomen om alles goed uit te leggen. Na de werkzaamheden heeft hij alles ook weer netjes en schoon achtergelaten. Dank je wel Martijn!
Manpreet Sidhu
Manpreet Sidhu
22. Januari, 2023.
We got good advice and competitive rate. Service was delivered on time and as promised.
Johan Timmerman
Johan Timmerman
17. Januari, 2023.
Martijn doet fluitend zijn werk aan de vervanging van onze groepenkast. Hij houdt ervan mooi werk af te leveren. Wij zijn dan ook zeer tevreden over hem. Een duidelijke offerte, vakkundige uitvoering en dienstbaar naar de klant. Volgende klus zal weer naar Martijn gaan!

Kennismaken?

Ja graag!!

Het beste resultaat begint bij een vrijblijvende en fijne kennismaking, goed overleg en een heldere prijsopgave. Wij komen graag langs om je wensen met je door te spreken.
Bel of mail ons gerust.

Onze gegevens

Donck Elektro
techniek

Postadres

Roerdomp 15
3641 TG Mijdrecht

Werkplaats

Communicatieweg 9D
3641 SG Mijdrecht

Telefoonnummer

E-mailadres

Open chat
1
Vraag het ons!
Hoi, hoe kunnen wij jou verder helpen?