Elektra Installaties

Elektra Installaties

Wat voor type (elektro)technische installatie je ook wilt aanleggen, wij kunnen je van dienst zijn. Hierbij kun je denken aan installaties voor een nieuwe keuken, internet en wifi, domotica, elektriciteitsleidingen, een aardpen, krachtstroom en LED verlichting.

Voor elk onderdeel kunnen wij de hele installatie voor je realiseren en alles wat daarbij komt kijken. Wij denken met je mee over slimme oplossingen, zonder gedoe of onduidelijkheden. We geven nuchter en duidelijk advies in elke situatie. Welke  installatie je ook nodig hebt, bij ons krijg je vakwerk en een hele fijne persoonlijke service.

Voor particulieren en bedrijven

Een klein particulier project of een groot woningbouwproject van meerdere woningen of appartementen? Met beide hebben we ervaring. Ook werken we mee aan oplossingen voor MKB en VVE. Dus van het installeren van een extra stopcontact in de woonkamer tot het volledig moderniseren van een elektrische installatie: wij voeren de werkzaamheden deskundig uit en volgens alle normen. En bovendien zijn wij pas klaar, als jij tevreden bent. Want wat ons namelijk echt energie geeft, dat zijn blije klanten.

Hoe gaan we te werk?

Van tevoren komen we langs om het project te bekijken en te bespreken wat je wensen zijn. Als je nog advies nodig hebt zullen wij eerlijk en onafhankelijk onze mening geven over wat het beste en veiligste is in jouw situatie. Ook denken we met je mee over hoe alles binnen je budget kan passen. Ons eerste gesprek en het advies is altijd vrijblijvend. Binnen twee dagen krijg je ook de offerte waarin helder staat uitgelegd wat de kosten zijn. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Nieuwe installaties voor je keuken

Als je een nieuwe keuken wilt of nieuwe apparaten aanschaft voor je keuken, komt daar een hoop bij kijken qua elekta. Je zult moeten bekijken of de leidingen op de juiste plek liggen en of je stopcontacten nog op de goede plek zitten en op de juiste groep in de meterkast. Misschien heb je een 3-fase aansluiting nodig voor bijvoorbeeld een inductiekookplaat of oven.

De gehele installatie van apparaten of de elektra installatie van een nieuwe keuken kun je gerust aan ons overlaten. Van het frezen van sleuven voor nieuwe leidingen tot het aanleggen van een perilex voor inductie: wij draaien onze hand er niet voor om. Verder zijn we ervaren in het verleggen van leidingen, het vernieuwen van bedrading en het aansluiten van de nieuwe elektra. Een nieuwe inductie kookplaat sluiten wij ook zonder problemen voor je aan. We hebben bij Donck Elektro al veel keukens voorzien van een passende elektro installatie. Daarbij nemen we ook het aanpassen van de groepenkast mee, als dat nodig blijkt te zijn. Dus van A tot Z nemen we de installatie voor onze rekening en aan het eind kun je lekker maar vooral ook veilig genieten van jouw nieuwe keuken.

Elektro Installaties Donck Elektro
Elektro Installaties Donck Elektro
Elektro Installaties Donck Elektro

Kennismaken?

Ja graag!!

Het beste resultaat begint bij een vrijblijvende en fijne kennismaking, goed overleg en een heldere prijsopgave. Wij komen graag langs om je wensen met je door te spreken.
Bel of mail ons gerust.

Onze gegevens

Donck Elektro
techniek

Postadres

Roerdomp 15
3641 TG Mijdrecht

Werkplaats

Communicatieweg 9D
3641 SG Mijdrecht

Telefoonnummer

E-mailadres

Open chat
1
Vraag het ons!
Hoi, hoe kunnen wij jou verder helpen?