Stroomstoring verhelpen

Heb je een stroomstoring in Mijdrecht en omstreken? Dan staan onze ervaren elektriciens direct voor je klaar! Je kunt ons bellen als je een storing hebt, en krijgt direct een monteur aan de lijn. Die zal de situatie met je bespreken en eventueel direct actie ondernemen. Als het erop lijkt dat de situatie gevaarlijk is of het is een grote storing, dan is het natuurlijk belangrijk dat het zo snel mogelijk wordt opgelost. De elektricien van Donck Elektro zal dan de oorzaak traceren en indien mogelijk meteen verhelpen.

De storing wordt snel en veilig verholpen
Veiligheid staat natuurlijk voorop bij een stroomstoring. Het kan zijn dat een van de groepen overbelast is of dat de installatie verouderd is. Dat zijn zaken die meer tijd kosten om te verhelpen.

Wij zullen dan uiteraard eerst de stroomstoring zo snel mogelijk tijdelijk verhelpen, zodat de situatie weer veilig is. Daarna moet er een afspraak gemaakt worden om een definitieve oplossing te zoeken. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er onderdelen vervangen moeten worden of dat de groepenkast moet worden uitgebreid.

Tarieven en voorwaarden

storing binnen kantoortijden (08:00 – 17:00)

80,- starttarief inclusief het eerste kwartier.
20,- per kwartier.

Storing  buiten kantoortijden, weekend en feestdagen

120,- starttarief inclusief het eerste kwartier.
30,  – per kwartier.

Reiskosten: € 1,80 per km.

 

Voorwaarden

Voor het afhandelen van een storing op locatie hanteren wij een starttarief en dat is inclusief het eerste kwartier.  Na het eerste kwartier wordt er een volgend kwartier in rekening gebracht. Tarieven zijn exclusief reiskosten, parkeerkosten en gebruikte materialen. Gebruikte materialen en parkeerkosten zullen gespecificeerd in rekening worden gebracht. Reiskosten worden berekend op basis van de snelste route vanaf ons bedrijfsadres.

Voor het telefonisch afhandelen van een storing brengen wij ons geldende kwartiertarief in rekening met een minimum van 0,5 uur. (alle bedragen zijn exclusief btw)

 

Kennismaken?

Ja graag!!

Het beste resultaat begint bij een vrijblijvende en fijne kennismaking, goed overleg en een heldere prijsopgave. Wij komen graag langs om je wensen met je door te spreken.
Bel of mail ons gerust.

Onze gegevens

Donck Elektro
techniek

Postadres

Roerdomp 15
3641 TG Mijdrecht

Werkplaats

Communicatieweg 9D
3641 SG Mijdrecht

Telefoonnummer

E-mailadres

Open chat
1
Vraag het ons!
Hoi, hoe kunnen wij jou verder helpen?