Projecten

Wil jij dat wij van jouw klus ook zo’n mooi project maken?

Dan komen wij eerst langs voor overleg, eerste ideeën en natuurlijk een duidelijke transparante prijsopgave vooraf.

Wij zijn trots op het werk dat we hebben geleverd, van het verplaatsen van een groepenkast bij een particuliere klant tot het aanleggen van de complete elektrische installatie in appartementen, winkels, showrooms en zelfs een villa met zwembad, bioscoop,fitness, kroeg en 62 zonnepanelen op het dak.

Donck Elektro wordt gewaardeerd met 5 sterren gebaseerd op 122 Google reviews!

Quicho Ten Haaf
Quicho Ten Haaf
16. Februari, 2023.
In mijn zoektocht naar een elektricien in Amsterdam voor een complete elektra renovatie van mijn pand sprong Donck Elektro daar met kop en schouders bovenuit. Hele goede communicatie en het afgeleverde werk is fantastisch. Een absolute aanrader
R Veldkamp
R Veldkamp
14. Februari, 2023.
Martijn heeft bij ons een nieuwe groepenkast geïnstalleerd na een lekkage. ‘s Ochtends gebeld en ‘s middags was hij er al om ons uit de kou te helpen. Een service die je niet vaak meer ziet. Ik ben zeer tevreden over de installatie en kan Donck iedereen aanbevelen!
Carina Post
Carina Post
14. Februari, 2023.
Eindelijk iemand gevonden die normaal kan communiceren en met je meedenkt. Betrof installatie van een extra groep in de groepenkast waarop een stopcontact in de garage moest worden aangesloten tbv een mobiele laadkabel. Martijn is prettig in de omgang, werkt netjes en komt zijn afspraken na. Het voorwerk via mail met foto’s werkt prima. De offerte was helder en werd snel geleverd. Ook de werkzaamheden werden snel gerealiseerd. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.
Zoe Morris
Zoe Morris
1. Februari, 2023.
Martijn heeft bij mij de meterkast aangepast en extra electrapunten geïnstalleerd tbv de voorbereiding van een nieuwe keuken. Communicatie was vanaf het begin snel, goed en vriendelijk. Hij heeft het voor mij zeker mogelijk gemaakt om alle voorbereidingen voor mijn nieuwe keuken te kunnen realiseren door goede adviezen en ook hele goede contacten voor te stellen voor loodgieterwerk en stucwerk. Martijn is snel, heel fijn in de omgang, flexible en leverd zeer goed werk. Ik zou hem aan iedereen aan willen bevelen. Een betere vind je niet!
Henk Boers
Henk Boers
1. Februari, 2023.
Donck Elektra werkt heb ik gemerkt snel, vakkundig en oplossingsgericht. Problemen met de bedrading in huis werden goed opgelost. Kortom een bedrijf wat ik indien nodig zeker opnieuw zal benaderen en ik van harte kan aanbevelen.
cindy Liu
cindy Liu
30. Januari, 2023.
absolutely very happy with company Donck Elektro ! I do have super great experience with Martijn, he is very honest, be more precise with his work, and do what we agreed, I could totally trust him for more work in fuuture. Most important, he is very understandble person with more flexibilities. I do appriciated for his work in my new house.
Robert Cranendonk
Robert Cranendonk
26. Januari, 2023.
Uitstekende, snelle, en vriendelijke service!
Sander van Schie
Sander van Schie
25. Januari, 2023.
Martijn heeft geweldig werk geleverd bij het plaatsen van een laadpaal. Voor het maken van de offerte is hij op locatie langs geweest om de situatie te bekijken. Vervolgens heb ik snel een duidelijke offerte gekregen en hij kon gelukkig ook al op korte termijn de werkzaamheden uitvoeren. Martijn is heel vriendelijk en gaat professioneel te werk en heeft daarbij ook de tijd genomen om alles goed uit te leggen. Na de werkzaamheden heeft hij alles ook weer netjes en schoon achtergelaten. Dank je wel Martijn!
Manpreet Sidhu
Manpreet Sidhu
22. Januari, 2023.
We got good advice and competitive rate. Service was delivered on time and as promised.
Johan Timmerman
Johan Timmerman
17. Januari, 2023.
Martijn doet fluitend zijn werk aan de vervanging van onze groepenkast. Hij houdt ervan mooi werk af te leveren. Wij zijn dan ook zeer tevreden over hem. Een duidelijke offerte, vakkundige uitvoering en dienstbaar naar de klant. Volgende klus zal weer naar Martijn gaan!

Kennismaken?

Ja graag!!

Het beste resultaat begint bij een vrijblijvende en fijne kennismaking, goed overleg en een heldere prijsopgave. Wij komen graag langs om je wensen met je door te spreken.
Bel of mail ons gerust.

Onze gegevens

Donck Elektro
techniek

Postadres

Roerdomp 15
3641 TG Mijdrecht

Werkplaats

Communicatieweg 9D
3641 SG Mijdrecht

Telefoonnummer

E-mailadres

Open chat
1
Vraag het ons!
Hoi, hoe kunnen wij jou verder helpen?