Laadpalen

Jouw eigen laadpaal voor thuis of bedrijf?

Bij Donck Elektro ben je aan het juiste adres voor een nieuwe laadpaal en al je vragen. Vooral dat laatste vinden wij heel belangrijk en besteden wij veel aandacht aan. Er is immers zoveel keus en elke situatie is weer net even anders.

Wij hebben de juiste kennis en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daardoor zijn wij gespecialiseerd in laadpaal installaties en kunnen we met elke situatie overweg.

Wij helpen je om het laadstation te kiezen dat het beste bij jouw wensen past. Keuze gemaakt?…….. Dan regelen wij verder de installatie voor je.

Groepenkast aanpassen voor laadpaal:

We komen langs op locatie voor een kennismaking en om te kijken wat je wensen zijn. Behalve dat, kunnen we ook bekijken of de groepenkast geschikt is voor een aansluiting en deze eventueel aanpassen. We geven je onafhankelijk advies en zijn uiteraard eerlijk over de mogelijkheden.

Geen vraag is ons te gek en onze vakmensen beantwoorden ze graag. 

Wij weten hoeveel keuze er is in laadpaal land en hoe verwarrend dat kan zijn. Omdat wij veel kennis van zaken hebben kunnen we jou goed informeren en op zoek naar de laadpaal die het beste past bij jouw wensen.

Wij leveren elk type lader voor elektrische auto’s

Wij kunnen elke type lader leveren die er verkrijgbaar is. We zijn bovendien partner en installateur van Zappi waarmee je voor 100% op zonnestroom kunt laden en de slimme compacte Easee home/charge. Als je je keuze hebt gemaakt, dan regelen wij de installatie voor je. Je krijgt een heldere offerte en we maken een planning die voor jou werkt. Ook na afloop van de installatie houden we graag contact over hoe de laadpaal bevalt, en of alles omtrent het gebruik ervan helemaal duidelijk is.

Impressie

Laadpaal Donck Elektro
Laadpaal Donck Elektro
Laadpaal Donck Elektro

Kennismaken?

Ja graag!!

Het beste resultaat begint bij een vrijblijvende en fijne kennismaking, goed overleg en een heldere prijsopgave. Wij komen graag langs om je wensen met je door te spreken.
Bel of mail ons gerust.

Onze gegevens

Donck Elektro
techniek

Postadres

Roerdomp 15
3641 TG Mijdrecht

Werkplaats

Communicatieweg 9D
3641 SG Mijdrecht

Telefoonnummer

E-mailadres

Open chat
1
Hoi, hoe kunnen wij jou verder helpen?