Laadpalen

Jouw eigen laadpaal voor thuis of bedrijf?

Wil je een eigen laadpaal, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Bij Donck Elektro kun je terecht met al je vragen. Dat vinden wij heel belangrijk. Er is immers zoveel keus en elke situatie is weer net even anders.
Wij helpen je om het laadstation te kiezen dat het beste bij jouw wensen past.
Heb je een keuze gemaakt? Dan regelen wij verder de installatie voor je van A tot Z.

Wij zijn erkend installateur van het merk Easee, een toonaangevend Noors bedrijf en één van de grootste producenten van elektrische laadpunten in Europa.
Easee laders onderscheiden
zich door het moderne en compacte design maar vooral ook het gebruiksgemak voor de klant.

easee logo

Groepenkast aanpassen voor laadpaal:

Een nieuwe laadpaal vereist vaak ook aanpassingen in de groepenkast. Daarvoor komt onze elektricien langs op locatie voor een kennismaking en om te kijken wat je wensen zijn. We geven je onafhankelijk advies en zijn uiteraard eerlijk over de mogelijkheden.
Geen vraag is ons te gek en onze vakmensen beantwoorden ze graag

Wij weten hoeveel keuze er is in laadpalen en hoe verwarrend dat kan zijn. Omdat wij veel kennis van zaken hebben kunnen we jou goed informeren en op zoek naar de laadpaal die het beste past bij jouw wensen.

Wij leveren elk type lader voor elektrische auto’s

Wij kunnen elke type lader leveren die er verkrijgbaar is. We zijn bovendien partner en installateur van Zappi waarmee je voor 100% op zonnestroom kunt laden en de slimme compacte Easee home/charge. Als je je keuze hebt gemaakt, dan regelen wij de installatie voor je. Je krijgt een heldere offerte en we maken een planning die voor jou werkt.

Ook na afloop van de installatie houden we graag contact over hoe de laadpaal bevalt.
En natuurlijk horen we graag of alles omtrent het gebruik ervan helemaal duidelijk is. Mocht er na de installatie nog een vraag zijn, dan kun je gerust contact met ons opnemen.

Impressie

Laadpaal Donck Elektro
Laadpaal Donck Elektro
Laadpaal Donck Elektro

Kennismaken?

Ja graag!!

Het beste resultaat begint bij een vrijblijvende en fijne kennismaking, goed overleg en een heldere prijsopgave. Wij komen graag langs om je wensen met je door te spreken.
Bel of mail ons gerust.

Onze gegevens

Donck Elektro
techniek

Postadres

Roerdomp 15
3641 TG Mijdrecht

Werkplaats

Communicatieweg 9D
3641 SG Mijdrecht

Telefoonnummer

E-mailadres

Open chat
1
Vraag het ons!
Hoi, hoe kunnen wij jou verder helpen?